Польська PSO буде сприяти у проведенні модернізації оптико-електронного обладнання для бронетехніки Збройних сил України.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Рамковий договір про співробітництво в даній сфері підписано в середу представниками PSO і Житомирським бронетанковим заводом. Він входить в державний концерн "Укроборонпром".

Польська сторона передасть Україні відповідні технології та комплектуючі. З їх допомогою буде проводитись ремонт та модернізації оптико-електронних пристроїв бронетанкової техніки.

На базі бронетанкового заводу, відповідно до договору, планується створити сервісний центр, який займатиметься обслуговуванням бронетехніки.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Читайте також: США та "Укроборонпром" модернізуватиме "Хаммери" для української армії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що канадська машинобудівна компанія Bombardier зацікавлена в створення потужностей в Україні. Зокрема, з виробництва залізничної техніки. Компанія зацікавлена ​​в створенні спільного підприємства з українськими виробниками залізничної тяги або в покупці покинутого заводського приміщення.

Bombardier спеціалізується на виготовлення залізничної техніки та літаків.