Колишнього народного депутата України від Партії регіонів Сергія Клюєва, якого підозрюють у скоєнні низки злочинів, досі не оголосили в міжнародний розшук по лінії "Інтерпол".

Про це повідомляє прес-служба Генеральної Прокуратури.

"Напрямок матеріалів в бюро "Інтерпол" про оголошення в міжнародний розшук Клюєва С.П. виключається у зв'язку з нерозглядом досі Верховною Радою України подання про затримання і арешт народного депутата України, що в свою чергу, позбавляє можливості орган досудового розслідування звернутися з відповідним клопотанням в суд", - розповіли агентству у відомстві.

Також повідомляться, що Клюєв виїхав за кордон через окуповані території Донецької та Луганської областей. Відзначимо, що у Вікіпедії його в першу чергу називають "українським злочинцем", а потім вже політиком і бізнесменом.

Читайте також: В Мінську, розшукуваний екс-соратник Януковича, відкрив "Будинок картин"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Незважаючи на це, екс-нардеп досі не в розшуку.

Нагадуємо, що останній раз Сергія Клюєва бачили в Москві.