Росія і США домовились про спільні переговори щодо проведення військових операцій у Сирії. Про це повідомив президент РФ Володимир Путін, пише Reuters.

"Є можливість працювати над спільними проблемами разом", – сказав Путін.

Президент США Барак Обама домовився з Путіним про переговори на рівні представників оборонних відомств з метою уникнення зіткнень при проведенні військових операцій у Сирії.

"Ми обмірковували те, чим дійсно ми можемо допомогти, щоб підтримати тих, хто на полі бою чинить опір і бореться з терористами", – наголосив Путін.

Читайте також: Путін зізнався американцям, що росіяни роблять в Сирії

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Він виключив розміщення російських сухопутних військ на території Сирії.

За словами президента РФ, Росія планує надавати подальшу підтримку уряду Сирії в боротьбі з бойовиками Ісламської держави.

Обама у свою чергу заявив, що готовий співпрацювати з Росією та Іраном, щоб спробувати закінчити громадянську війну в Сирії, в якій загинули щонайменше 200 тисяч людей. Головним винуватцем цих подій він назвав Башара Асада.

Нагадаємо, днями російські літаки провели бомбардування позицій бойовиків терористичної організації "Ісламська держава".