За порушення партійної дисципліни з лав ВО "Свобода" виключено низку депутатів місцевих рад. Про це повідомили на офіційному сайті прес-служби організації Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Зокрема, мова йде про трьох депутатів Львівської обласної ради, в.о. голови Мостиської районної ради і двадцять одного члена Мостиської організації, а також депутатів Сокальської міської та районної рад.

У зв'язку з недотриманням Статуту ВО "Свобода", Дисциплінарного статуту ВО "Свобода", порушенням партійної дисципліни з членства об'єднання виключені:

- Депутати Львівської обласної ради Ярослав Мудрий, Михайло Барбара, Ярослав Качмарик;

- Виконуючий обов'язки голови Мостиської районної ради Володимир Горбацьо та депутати місцевих рад і члени Мостиської районної організації ВО "Свобода" Ганна Якимець, Ольга Козубський, Олена Ляхович, Іванна Тхір, Ольга Дьолог, Марія Дорох, Оксана Хитра, Іван Піх, Олександр Дутко Марія Мартін , Світлана Каваль, Люся Качмар, Ярослав Мисько, Володимир Деркач, Марія Деркач, Віталій Півтораніс, Володимир Ісанській, Євген Скляров, Володимир Плюта, Ганна Мельничеко, Василь Швець;

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

- Депутат Сокальської міської ради Галина Шклянка і депутат Сокальської районної ради Ярослав Піхоцький.

Читайте також: Потенційний кандидат в мери від БПП погорів на хабарі

Варто відзначити, що в прес-службі ЛОО ВО "Свобода" все-таки не розповіли, в чому саме полягає порушення партійної дисципліни.

У той же час відомо, що Михайло Барбара і Ярослав Качмарик включені в список кандидатів від ВО "Батьківщина" на вибори до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, раніше в будинках депутатів ВО "Свобода" співробітники правоохоронних органів провели обшуки.