Росія збирається ввести заборону на польоти українських авіакомпаній на свою територію.

Заборону планують ввести з 25 жовтня 2015 року, пише Сегодня.

"За дорученням Мінтрансу Росії, керуючись положеннями угоди про повітряне сполучення між Росією і Україною, Федеральне агентство повітряного транспорту повідомило українські авіакомпанії, які здійснюють або планують здійснювати рейси на територію Росії, про запровадження заборони на виконання польотів в/з Росії з 25 жовтня ц.р .", - цитує видання прес-службу Росавіації.

Читайте також: МВФ погіршив прогноз для економіки РФ

Нагадаємо, Україна наклала санкції на низку російських авіакомпаній, в числі яких "Аерофлот" з усіма "дочками", "Трансаеро" та "Сибір".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У п'ятницю, 25 вересня, Кабмін заборонив російським авіакомпаніям польоти в Україну з 25 жовтня. Також уряд заборонив транзит російських авіакомпаній з товарами військового призначення та використання в Україні програмного забезпечення російського виробництва.