Світові політики не погодяться на пропозицію президента Росії Володимира Путіна з приводу врегулювання українського питання в обмін на дозвіл кризи в Сирії.

Як повідомляє УНН, про це заявив посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба.

"Я не вірю, що Україна обміняють на Сирію. Це просто не вкладається в загальну логіку тих процесів, які зараз відбуваються у світі. Те, що буде боротьба, те, що буде торг, спроба такий обмін здійснити з боку Росії - це факт. Те, що не вдасться цього зробити - це теж факт ", - запевнив він.

Дипломат зазначив, що головною темою 70-го засідання Генасамблеї ООН є тероризм. Тому тема Донбасу буде актуальною щодня на засіданні і міжнародних переговорів.

"І, власне, ні для кого не секрет, що так звані "ДНР" і "ЛНР" є терористичними організаціями і повинні бути віднесені до категорії терористів", - говорить Кулеба.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Читайте також: Порошенко закликав позбавити Росію права вето в Радбезі ООН

Нагадаємо, під час виступу президент Петро Порошенко розповів про російських військових на Донбасі.