Народний депутат Світлана Заліщук вважає, що від переговорів, які відбудуться завтра у Парижі залежить хід історії. Про це вона розповіла на своїй сторінці Facebook.

Заліщук нагадала, що "план Мореля" жваво обговорювався на Генеральній асамблеї ООН. Саме його завтра обговорять на Паризькій зустрічі представники країн.

"У кулуарах Генасамблеї ООН підтвердилася інформація, що план Мореля щодо проведення виборів на окупованих територіях - це ключовий документ, який наші європейські друзі розглядають як наступний етап вирішення конфлікту. І він буде обговорюватися завтра на зустрічі у нормандському форматі", - написала Світлана Заліщук.

Нардеп також побажала успіхів учасникам переговорів.

"Хочу побажати нашим переговірникам завтра сил та мудрості. Від результатів зустрічі залежатиме хід історії, без перебільшення", - додала Заліщук.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Читайте також: Росіяни попросили про зустріч Порошенка з Путіним

Зустріч Нормандської четвірки відбудеться у п'ятницю 2 жовтня у Парижі. Учасники вирішуватимуть питання проведення виборів на окупованих територіях Донбасу.