Колишній "народний губернатор Донбасу" Павло Губарєв випустив багатосторінкову книгу "Факел Новоросії".

Фоліант Губарєва висміяв користувач Facebook Антон Ходза.

"Ви будете сміятися, але наркоманський Дід Мороз був не у витверезнику весь цей час, а писав книгу. І не яку-небудь, а під гордою назвою "Фекал Новоросії". 416 сторінок. З одного боку, ну і ... з ним, з іншого - цікаво ж, що можна було на 416 сторінок про Новоросію написати, крім списків загиблих сепарів ", - пише користувач.

За словами самого Губарєва, книга розповідає про "феномен" "Російської весни". "Кажу про її причини, генезис, розповідаю про її підводні камені. Даю детальний розклад того, що відбувалося в Донецьку, того, що я бачив своїми очима. Книга вийшла емоційною. На епізодах війни багато жінок читають і плачуть", - заявив колишній "народний губернатор Донбасу" проросійському виданню.

Назви розділів книги говорять самі за себе, ось лише деякі з них: "В'язень СБУ", "Знамя Новоросії. Похід проти абсолютного зла", "Аксіологія Новоросії: про важливість коренів і святинь", "Православний соціалізм", "Економіка Новоросії - фундамент дива ".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Соцмережі висміяли диплом бакалавра "ЛНР" (фото)

Нагадаємо, в самопроголошеній "ДНР" для школярів перших класів випустили спеціальний буквар, в якому, зокрема, згадуються бойовики і їх ватажок Олександр Захарченко.