США не мають наміру змінювати загальний підхід до переговорів з Росією.

Як повідомляє Інтерфакс Україна, про це заявив представник Білого дому Джош Ернест.

"Переговори між військовими США та Росії будуть стосуватися тільки сирійського конфлікту. Ці консультації не означають зміни нашої політики", - каже він.

Американський політик зазначив, що таке рішення прийняли у зв'язку зі збройним конфліктом в Україні й активною підтримкою Росією терористів Донбасу.

У свою чергу представник Білого дому Джей Карні заявив, що дії Росії в Сирії сприяють ще більшій її ізоляції на міжнародній арені. Також це сприяє загостренню конфлікту.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ми вже бачили заяви про побоювання від членів очолюваної США коаліції проти ІДІЛ. Заяви від Туреччини, Йорданії, інших регіональних лідерів. Також були подібні заяви з різних кінців світу", - сказав він.

Читайте також: Маккейн звинуватив Росію в обстрілі сирійської опозиції

Нагадаємо, що вчора Росія завдала першого авіаудару по Сирії, в результаті чого загинули більше 60 осіб, у тому числі і 12 дітей.

МЗС Великобританії та Франції вимагає від Росії доказів того, що бомбардування були скоєні саме по терористах "Ісламської держави", на чому наполягає російське дипломатичне відомство.