Перед офіційною зустріччю представників Франції, Німеччини, Росії та України Порошенко та Олланд влаштували особисту бесіду.

Лідери України та Франції організували переговори у двосторонньому форматі, у той час, як інші учасники "нормандської четвірки" - Меркель та Путін - також обговорюють питання тет-а-тет.

Перед розмовою із Порошенком Олланд переговорив із Путіним за зачиненими дверима. Невідомо, які саме питання обговорили президент Франції та Росії.

Зазначимо, що президент РФ найпершим прибув сьогодні до Єлисейського палацу.

Читайте також: Путін прибув у Францію на зустріч "нормандської четвірки" (фото)

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Основним питанням сьогодні буде проведення виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та розміщення там міжнародних спостерігачів. Також сторони обговорять шляхи вирішення конфлікту на Донбасі в цілому.