Так званий голова "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко поки не скасував вибори у "ДНР". Про це сказав глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає "112 канал".

"Поки такого наказу від Захарченко немає", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що президент Франції Франсуа Олланд на зустрічі глав "нормандської четвірки" заявив, що вибори на Донбасі повинні бути узгоджені з українською стороною і проведені за законами України.

У свою чергу, президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в деяких районах Донецької та Луганської областей відбудуться після погодження внесення змін у відповідні розділи українського законодавства.

Читайте також: Кандидатам на виборах у "ДНР/ЛНР" треба гарантувати амністію – Олланд

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Лідери самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" раніше планували провести свої вибори 28 жовтня і 1 листопада.

Порошенко заявляв про те, що таке фейкове волевиявлення ставить під загрозу мінський процес.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляв, що Москва дала вказівку терористам з "ЛНР" та "ДНР" максимально "легалізувати вибори", які вони планують провести на окупованих територіях Донбасу.