Кабінет міністрів направив листа парламентській коаліції з пропозиціями щодо реформування уряду.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко зачитав лист прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка на адресу голови Верховної Ради Володимира Гройсмана і парламентської коаліції.

"Прошу вас невідкладно внести від коаліції депутатських фракцій пропозицію щодо кандидатур першого віце-прем'єр-міністра, віце-прем'єр-міністра України з питань енергетики та промисловості, віце-прем'єр-міністра України з питань європейської інтеграції, міністра екології та природних ресурсів України, міністра охорони здоров'я", - йдеться у листі.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликав керівників фракцій коаліції розглянути звернення прем'єр-міністра, за можливості провести засідання ради коаліції з цього питання та внести пропозиції.

Якщо лист пройде всі процедури та депутати ухвалять рішення про збільшення кількості віце-прем'єр-міністрів, то спікер спрямує їх до Арсенія Яценюка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Читайте також: Яценюк хоче надати школам автономію та додатковий стимул для вчителів

Нагадаємо, що апарат Верховної ради запропонував декілька нововведень. Відповідно до них, в будівлі парламенту запровадять дитячу кімнату та онлайн-трансляції засідань комітетів Ради.