Екс-голова Державної авіаційної служби Денис Антонюк подав в суд на Кабінет міністрів України і Державіаслужбу.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook партнер юридичної фірми "Анте" Андрій Гук, екс-посадовець вимагає поновити його на посаді.

"Справу ще не призначено, але думаю, скоро будуть якісь рішення про забезпечення позову", - написав він.

11 вересня за матеріалами Служби безпеки Генпрокуратура повідомила про підозру колишньому голові Державіаслужби за зловживання владою або службовим становищем.

Його посадили під домашній арешт.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Державіаслужба отримала нового тимчасового керівника

Нагадаємо, що у червні виник конфлікт між головою Одеської облдержадміністрації Міхеілом Саакашвілі та Денисом Антонюком.

На засіданні у Міністерстві інфраструктури Антонюка звинуватили у корупції і що той, "продав свою держслужбу олігархічному інтересу". Денис Антонюк відкинув звинувачення на свою адресу, заявивши, що розмір його зарплати становить 5,5 тисяч гривень і він готовий показати своєму візаві, як живе.

27 червня президент України Петро Порошенко оголосив про службове розслідування щодо діяльності голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка і усунення його з посади на час розслідування.