Верховна Рада відмовилася безкоштовно передавати армії конфісковані автівки. За відповідний законопроект проголосували лише 206 народних депутатів, пише УНН.

Законопроектом пропонувалося деякий час безкоштовно передавати військовим автомобілі, які були конфісковані та визнані такими, що нікому не належать. Армії також хотіли передавати авто, які перейшли у власність держави за правом успадкування.

Читайте також: Черкаський завод "Богдан" вироблятиме військові вантажівки (фото)

Народні депутати також не визначилися з законопроектом щодо звільнення від оподаткування процесу передачі цих автівок армії.

Нагадаємо, підтримати ініціативу щодо безоплатної передачі українським військовим в зоні АТО транспортних засобів та тютюнових виробів, які були конфісковані, Раді рекомендував парламентський Комітет з питань податків та митної політики.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще