Нардеп Андрій Немировський відкличе законопроект № 3139 "Про регулювання проституції та діяльності секс-закладів". Про це повідомили у Facebook на сторінці депутатської групи "Суверенна Європейська Україна".

"Внесення цього законопроекту було провокативним. Але це моя свідома позиція, щоб привернути до цього ганебного явища увагу суспільства та розпочати широку дискусію у владних коридорах щодо необхідності посилення боротьби із торгівлею людьми, сутенерством, розповсюдженням ВІЛ-інфекції та іншими негативними явищами, що супроводжують проституцію. Але, щоб не провокувати суспільний конфлікт, я відкликаю поданий законопроект. В той же час, це не означає, що у подальшій діяльності я відмовляюся від боротьби проти торгівлі людьми, сексуальної експлуатації та інших злочинів", — заявив Неморовський.

Читайте також: Суспільство до легалізації проституції не готове - експерт

Натомість, Немировський підготував проект Закону про посилення кримінальної відповідальності за торгівлю людьми, проституцію та сутенерство особливо у частині відповідальності правоохоронців за участь в цих злочинах.

Станом на 14:15 9 жовтня законопроект залишається в розділі законопроектів на офіційному порталі ВРУ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще