Екс-прем'єр Австралії Тоні Еббот, який перебував на посаді з 2013 року по вересень цього року, закупляв прапори України у дуже великій кількості. Про це повідомляє видання BuzzFeed.

Лише за останній рік своєї роботи Еббот закупив 110 синьо-жовтих стягів. Більше прапорів він замовив лише своєї країни - 174.

Еббот завжди славився своєю любов'ю до австралійських прапорів. Свого часу він витратив на них більше ста тисяч австралійських доларів.

Журналісти намагались розібратися, навіщо політику стільки прапорів України. У генеральній прокуратурі Австралії заявили, що така кількість прапорів була потрібна для візиту Порошенка у минулому році.

Однак на кадрах зустрічі не було помітно великої кількості жовто-блакитних стягів. Журналісти мають різні версії такого явища. Вони навіть підозрюють, що це може бути банальним фетішем Еббота.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Читайте також: Візит Путіна в Японію відкладається

Зазначимо, що середня вартість одного українського прапора складала 47,5 доларів.

На зустрічі з Порошенком у 2014 році Еббот був із синьою краваткою з жовтими смугами.