У Донецьку масово порушують виборче законодавство. Тільки за один день зареєстровано 128 звернень громадян з 115 правопорушень. Половина припадає на Маріуполь. Відкрито 4 кримінальні справи. Повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області.

У Маріуполі в журналі Єдиного обліку в понеділок, 19 жовтня, громадяни та представники різних політпартій залишили 77 повідомлень.

У прес-службі зазначають, що за два дні до чергової частини маріупольської міліції надійшло 16 скарг, кожна з яких перевіряється.

Міліція Донецької області фіксує абсолютно всі повідомлення. Надходять і повідомлення про порушення з пакування бюлетнів. Щойно привезуть бюлетні, правоохоронці почнуть охорону правопорядку на виборчих дільницях.

Начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявляє, що міліція не дозволить дестабілізації ситуації, ані зовнішньої, ні внутрішньої.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Читайте також: У Маріуполі надрукували невраховані бюлетені і вже підрахували голоси (фото, відео)

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні вибори пройдуть 25 жовтня.