Чотири дні тому нове призначення глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі схвилювало громадськість.

Главою одеської митниці стала 25-річна Юлія Марушевська. Таке резонансне призначення спровокувало журналістів покопатися в її минулому.

Як повідомляє Думская.нет, інформації про неї вдалося знайти небагато.

З'ясували, що вона народилася в Татарбунарському районі, але не відома назва населеного пункту. Також немає згадок про освіту та особисте життя Марушевської.

Але хорошим джерелом інформації стала декларація про її доходи. На сайті ОДА вона розмістила документ про приватну власність.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З цього документа стало відомо, що її чоловіком є ​​успішний підприємець Проців Маркіян. За минулий рік чоловік нового чиновника Одеської області "приніс у родину 500 тисяч гривень".

Стало ясно, що чоловікові Марушевської 32 роки, він є випускником Львівського національного університету, також вивчав мови в Австрії та Німеччині. У 2005 році став журналістом ТРК "Люкс", де працює дотепер.

Видання припускає, що чоловік нової глави Одеської митниці добре знайомий з мером Львова Андрієм Садовим.

У цій історії більше цікавим фактом є, опубліковане 18 червня 2015 року, листування депутата Висоцького з блогером Волохом про те, що в обмін на голоси фракції "Самопомочі" на підтримку відставки Валентина Наливайченка з поста глави СБУ, Садовому нібито "віддають" львівську прокуратуру і митницю.

Юлія Марушевська стала заступником Саакашвілі 10 липня, а 16 жовтня - главою митниці.

17 жовтня Міхеїл Саакашвілі відвідав "Дні Бессарабії" у Львові.

Читайте також: 25-річна заступниця Саакашвілі стала главою Одеської митниці

Нагадаємо, що після того, як на початку жовтня чиновник одеської митниці "погоріла" на великому хабарі, Саакашвілі зажадав терміново надати нового главу.