Верховна Рада повинна якнайшвидше прийняти необхідні для лібералізації безвізового режиму з Євросоюзом закони.

Як повідомляє УНІАН, про це заявив член Зовнішньої служби ЄС Дірк Шубель.

Він заявив, що в українських нардепів є всього лише два тижні на відповідні рішення.

Шубель підкреслив, що Євросоюз цікавиться ходом боротьби з корупцією в Україні, тому депутати парламенту повинні швидше проголосувати за необхідні антикорупційні закони.

Якщо це відбудеться, то Європейська комісія з оцінки виконання Україною всіх умов ЄС впише позитивні аспекти підготовки України до Євроінтеграції у доповідь.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Його перевірять члени Європейського парламенту. Засідання європейських парламентаріїв щодо надання Україні безвізового режиму пройде в грудні.

Читайте також: Шокін зриває безвізовий режим

Нагадаємо, що нещодавно в інтерв'ю з журналістами президент Петро Порошенко заявив, що незадоволений швидкістю прийняття реформ в Україні. З цього приводу він терміново скликав Національну раду реформ.

Глава держави неодноразово закликав депутатів проголосувати за ухвалення закону про зняття депутатської недоторканності.

Важливим елементом цього процесу буде прийняття таких законів у першому читанні.