Певні політичні сили із залученням представників ЗМІ та спостерігачів намагатимуться зірвати виборчий процес на деяких дільницях. Про це сказав начальник столичного управління МВС Олександр Терещук, повідомляє прес-служба відомства.

Він зауважив, що міліція ретельно підготувалася до охорони правопорядку 25 жовтня.

За словами Терещука, з початку виборчої кампанії працівники київської міліції вже зареєстрували 1 084 повідомлення, пов'язані з виборчим процесом. Із них 54 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: КПП у зоні АТО у день виборів працюватимуть в штатному режимі

"Із загальної кількості зафіксовано 16 фактів підкупу виборців, 12 крадіжок, по сім – умисне знищення або пошкодження майна та умисне легке тілесне ушкодження, п`ять хуліганств", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за правопорядком у столиці у день волевиявлення стежитимуть 5 000 правоохоронців, у тому числі представники Національної академії внутрішніх справ України, Нацгвардії та добровольчих батальйонів.