Володимир Гройсман на сайті Уряду закликає українців не бути байдужими та прийти на вибори 25 жовтня, щоб віддати свій голос за тих, хто дійсно готовий працювати в інтересах громади.

"Проголосуйте так, як підказує вам серце та совість", - пише спікер.

Голова ВР зазначив, що своїм відповідальним вибором ми сформуємо майбутнє європейської України, яке починається з відповідальної влади: "Ми звикли говорити, що від нас нічого не залежить. Тепер залежить і буде залежати усе більше та більше".

Верховна Рада прийняла низку законів, які розширять можливості органів місцевого самоврядування. В подальшому вони матимуть ширші повноваження щодо адмінпослуг.

Нові народні обранці після 25 жовтня працюватимуть в нових умовах. Тому Гройсман просить особливо свідомо віднестися до свого вибору.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Порошенко закликав ООН активніше захищати суверенітет України

Нагадаємо, що цього року вперше відбудуться вибори в 150 об'єднаних територіальних громадах. Вибори не проводитимуться у тих регіонах, де неможливо забезпечити безпеку виборців та членів комісіі (Донецька, Луганська області, Крим).

Віддати свій голос не зможуть і жителі 91 населеного пункту Донецької та 31 Луганської областей, підконтрольних Україні.