Губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі заявив, що зараз українська економіка ще більше занурилася у темряву. Таких показників не було навіть під час правління Януковича.

Про свої погляди він розповів газеті "Високий замок".

"Я за радикальну зміну всієї політики. За те, щоб повністю змінити цю тіньову систему. Після Революції гідності тіньова економіка виросла з 32% до 48%. У нас при Януковичі тіньова економіка була менше, ніж зараз. Це катастрофа!", - розповів голова Одещини.

На думку Саакашвілі, в Україні змінилась влада, але чорними грошима керують також, як і раніше - змінилися лише імена. Зараз країну охопили нові фінансові схеми.

Також колишній президент Грузії розповів, що він не звинувачував прем'єра Яценюка у тому, що він очолює тіньову економіку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я не казав, що уряд очолює корупцію, я говорив, що в Україні є паралельний уряд, що тіньові фігури приймають рішення. Є величезний державний сектор, державні підприємства, що генерують мільярди доларів, але їх прибуток не йде державі, а осідає в кишенях тіньової політичної влади", - додав Саакашвілі.

Нещодавно Саакашвілі заявив, що уряд Яценюка не приймає якісних економічних рішень, а корупція лише процвітає. Прем'єр-міністр відповів, що це є брехнею.

Читайте також: Саакашвілі на велосипеді приїхав на виборчу дільницю (фото)

Голова Одещини нещодавно закликав усіх українців прийти на вибори та проголосувати. За його словами, країна може процвітати лише при активності громадян.