Технологія, яка була спрямована на зрив виборів у Маріуполі, лежить у сфері інтересів антиукраїнських, проросійських сил. Про це сказав радник міністра МВС Зорян Шкіряк, передає 112 канал.

За його словами, у зриві частково винна і виборча комісія, яка могла зробити кроки для порятунку виборчого процесу в Маріуполі.

Нагадаємо, в Маріуполі у день виборів не відкрилися 205 дільниць. Донецька обласна військово-цивільна адміністрація оприлюднила заяву про скасування чергових місцевих виборів в Маріуполі.

Читайте також: Вибори в Сватовому визнані недійсними

Президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в Маріуполі та Красноармійську були скасовані, щоб не допустити фальсифікацій. Він закликав Верховну Раду найближчим часом проголосувати за нову дату виборів в цих містах.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Голова ВР Володимир Гройсман у свою чергу зазначив, що парламент максимально швидко прийме рішення про вибори в Маріуполі і Красноармійську після їх призначення ЦВК.