Наступна зустріч міністрів закордонних справ країн так званої "нормандської четвірки" - України, Німеччини, Франції та Росії - відбудеться 6 листопада в Берліні.

Про це повідомив спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації в Україні Мартін Сайдік, пише Сегодня.

"Робоча група з безпеки продовжила обговорення проблем, пов'язаних з розмінуванням і деескалацією в районі Широкіного поблизу Маріуполя. Я вважаю це дуже важливим напередодні майбутньої зустрічі 6 листопада в Берліні міністрів закордонних справ "нормандського формату", - сказав він сьогодні в Мінську після завершенню засідання контактної групи.

Читайте також: Порошенко, Путін, Меркель і Олланд можуть зустрітися ще до кінця року - МЗС

Нагадаємо, 2 жовтня в Парижі відбулася зустріч лідерів "нормандської четвірки". Під час зустрічі Петро Порошенко, Ангела Меркель, Франсуа Олланд і Володимир Путін обговорили проведення місцевих виборів на окупованих територіях, забезпечення доступу для міжнародних спостерігачів і відведення озброєнь від лінії розмежування.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще