Велика кількість виборців показово псували свої бюлетені перед тим, як кинути в скриньку для голосування, повідомив координатор спостерігачів місії спостереження за виборами ENEMO Флорін Поенару.

"Ми вважаємо, що це те про що треба говорити чітко і голосно – велика кількість виборців знищували свої бюлетені перед тим, як кидали їх до скриньки для голосування. Ми вважаємо, що це часто-густо такий акт протесту проти політичного класу чи проти варіантів, які вписані в бюлетені", - заявив координатор спостерігачів, пише Радіо Свобода.

"У нас були приклади, коли люди просто нищили чи писали якісь політичні слогани проти певної політичної партії на бюлетені чи на скриньці, чи взагалі якось вороже ставились до представників виборчої дільниці. Ця атмосфера, ці жести також треба внести до підсумків виборчого процесу", – зазначив Поенару.

Читайте також: Якщо завтра до влади прийдуть гноми, Охендовський і з ними працюватиме - політолог

Раніше місія Європейської мережі організацій із спостереження за виборами (ENEMO) заявила, що вибори 25 жовтня були проведені переважно у спокійній обстановці й відповідно до міжнародних стандартів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Центральна виборча комісія повідомила, що явка на виборах становила 46,62%.