Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність прискорити процес підрахунку голосів після будь-яких виборів, які будуть проходить в Україні надалі. Про це глава держави сказав в інтерв'ю українським телеканалам, оприлюдненому в неділю ввечері, передає Інтерфакс-Україна.

"Мене не влаштовують (терміни підрахунку голосів на минулих місцевих виборах в Україні - ред.). І я хотів би, щоб у нас вибори і їх результати були відомі, як у Польщі, наприклад, на другий-третій день", - сказав Порошенко.

За його словами, вже на 2-3 день після проведення виборів повинні бути підраховані не 80% протоколів, всі 100%.

Читайте також: Парламент має тиждень на ухвалення законів для безвізового режиму

"Мета - забезпечити ефективну роботу виборчих комісій, органів влади, політичних сил, щоб на 2-3 день у нас були результати виборів не по 80%, а по 100% дільниць", - додав президент.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Нагадаємо, що вибори відбулися 25 жовтня. На сайті ЦВК досі не оприлюднені їх результати повною мірою.