Кабмін зобов'язав чиновників всіх рівнів користуватися для службової переписки виключно поштові сервіси, розміщені у доменних зонах .gov.ua i .укр.

Про це йдеться у постанові від 21 жовтня, повідомляє "Укрправда".

Додають, що програмно-технічні засоби, на яких розміщені державні сайти та реєструється доменне ім'я, повинні розташовуватися в Україні.

Офіційні сайти повинні містити слово або словосполучення, яке відповідає повній чи скороченій офіційній назві органу, який реєструється.

Читайте також: Львівський чиновник поплатився робочим місцем за використання пошти mail.ru

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також документ рекомендує дотримуватися цих вимог і органам місцевого самоврядування, суб'єктам господарювання державного та комунального секторів економіки.

Як відомо, вищі українські органи влади та силові відомства масово використовують російські поштові сервери mail.ru та yandex.ru.