Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook повідомив, що його викликають як свідка до Генеральної прокуратури України.

"Повідомили повісткою, що викликають як свідка до Генпрокуратури. З яких питань не знаю", - повідомив він.

Нагадаємо,2 листопада, в ході погоджувальної ради Ради представники Слідчого управління МВС і Слідчого управління ГПУ спробували викликати на допит нардепа від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського. Спікер парламенту Володимир Гройсман перервав їх, поінформувавши, що такого депутата у залі немає, і попросив залишити погоджувальну раду.

Пізніше голова фракції БПП Юрій Луценко в Раді заявив, що повістки намагалися вручити ще Олександру Вілкулу та Наталії Королевській. Пізніше у ГПУ підтвердили, що мали намір запросити на допит Вілкула та Королевську.

Читайте також: СБУ затримала екс-міністра юстиції Олену Лукаш

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

4 листопада стало відомо, що екс-нардепа Царьова Олега в якості підозрюваного викликали на допит до Головного слідчого управління СБУ на 9 листопада.