Служба безпеки України затримала колишнього міністра юстиції Олену Лукаш, яка перебувала в розшуку через її причетність до злочинів проти Майдану. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook речник СБУ Олена Гітлянська.

"На 15:00 скликаємо брифінг у зв'язку із затриманням Службою безпеки України Олени Лукаш, яка перебувала в розшуку через її причетність до злочинів проти Майдану", - зазначила Гітлянська.

10 вересня 2015 року Служба безпеки України оголосила в розшук колишнього міністра юстиції Олену Лукаш. Інформація про розшук була оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ України у розділі "особи, які переховуються від органів прокуратури".

Читайте також: З Єфремова зняли електронний браслет і готують покарання

Екс-міністра звинувачують за статтею про привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем. На сайті МВС України зазначено, що суд виніс постанову про затримання підозрюваної з метою приводу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На початку червня Генеральна прокуратура оголосила Лукаш про підозру.