Адвокати екс-міністра юстиції Олени Лукаш вже третій день не можуть зв'язатися зі своєю підзахисною, вони не знають, чи досі вона перебуває в СІЗО СБУ. Про це повідомив адвокат Лукаш Юрій Іващенко, передає 112 канал.

За його словами, захист поки не може звернутися в міжнародні інстанції, оскільки не отримав жодного вмотивованого письмового пояснення або заяви, що саме відбувається.

"Я, як захисник не можу зустрітися зі своєю підзахисною майже третій день. Ми не знаємо, що відбувається, чи проводяться з нею слідчі дії, чи перебуває вона взагалі на Аскольдовому провулку", - сказав Іващенко.

Читайте також: Лукаш є носієм інформації про злочини "межигірської мафії" - Шкіряк

Нагадаємо, екс-міністра юстиції затримали 5 листопада в Києві. Печерський районний суд столиці заарештував Лукаш з можливістю внесення застави у 5 мільйонів 115 тисяч 600 гривень.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Народний депутат України Вадим Новинський вже вніс заставу за Лукаш, проте її досі не відпустили.

Генпрокуратура підозрює колишнього міністра у заволодінні 2,5 млн грн державних коштів та вчиненні службового підроблення.