Витрати державного бюджету на проведення 15 листопада повторного голосування на місцевих виборах склали майже 27 мільйонів гривень.

На засіданні сьогодні, 11 листопада, Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам для підготовки другого туру виборів на загальну суму 13,6 млн грн, пише Українська правда.

Зокрема, 1,75 млн із цієї суми виділили Івано-Франківській обласній державній адміністрації, 1,4 млн грн - Черкаській ОДА і 10,44 млн грн - Київській міській держадміністрації.

Читайте також: Солодка вата депутатів Київради: хто й чим підкуповував виборців

Таким чином, станом на сьогодні Центрвиборчком розподілив субвенції з держбюджету на місцеві вибори загальним обсягом 26,99 млн грн. Кошти виділили десятьом обласним та Київській міській держадміністраціям. Ще мають розподілити субвенції між чотирма областями.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, 15 листопада в Україні відбудеться другий тур виборів міських голів у 29 містах України з кількістю виборців понад 90 тисяч осіб.