Захист нардепа Ігоря Мосійчука просить перенести судове засідання на той момент, коли підзахисний зможе взяти участь у засіданні безпосередньо, або шляхом відеоконференції.

Про це розповіли у прес-службі політика.

Розпочався розгляд клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу. Адвокати надали суддям довідку про госпіталізацію Мосійчука до інституту ім. Шалімова в зв'язку з необхідністю надання йому кваліфікованої медичної допомоги.

Читайте також: Мосійчука везуть на операцію до інституту Шалімова

Натомість, суддя Цоколь оголосила перерву до 12:00 17 листопада в судовому засіданні. Тоді стане відомим діагноз і строк лікування чоловіка. Також стане зрозуміло, коли він зможе взяти участь в засіданні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 15 листопада, народного депутата України Ігоря Мосійчука звільнили з-під варти у зв'язку із завершенням дії ухвали Печерського районного суду Києва про тримання під вартою.

О 19:13 сплив двомісячний термін утримання Мосійчука під вартою, а нову санкцію суд не дав.