Колишній нардеп України від Партії регіонів Ірина Бережна в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим", яка виходить на російському телебаченні заявила, що "Україна перетворюється на терористичну державу УкроІДІЛ".

На програму від 29 листопада 2015 року звернув увагу Борислав Береза, написавши відповідне повідомлення на своїй сторінці в Facebook.

"Навіть Вадим Колесніченко, що стояв поряд з нею, котрий теж не є симпатиком Майдану, отетерів і змінився в обличчі", - зазначив Береза.

На відеозаписі цю заяву Бережної можна почути з 1:07:50 - по 1:07:57.

"Саме такі спікери з українським громадянством допомагають в Росії формувати негативний образ України. Володимир Соловйов, як і Дмитро Кисельов, є рупором Кремля і виконує прямі завдання агітпропу. Значить і ті, хто з'являються там - це найманці на службі російської пропаганди. Послухавши, що говорить Бережна - можна в цьому переконатися", - написав Береза.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Порошенко хоче позбавляти громадянства за сепаратизм

Нагадаємо, нардеп України від "Опозиційного блоку" Ігор Шурма, єдиний в залі, відмовився піднятися під час промови віце-спікера парламенту, присвяченої жертвам Голодомору.