Одне з найвпливовіших британських видань The Times пише про те, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк може бути причетний до великих корупційних схем.

Матеріал "Український лідер звинувачується в корупції" з'явився на сторінках газети у вівторок 8 грудня.

У статті йдеться, що ГПУ розслідує ймовірну причетність прем'єра Яценюка до корупційної схеми, оборот якої складає близько 90 мільйонів доларів на рік.

Як пояснив заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе, під час рейду на державний Одеський припортовий завод були виявлені свідчення того, що Яценюк причетний до викрадення доходів підприємства.

"Ми провели перевірку на минулих вихідних і перші сліди, які ми знайшли, ведуть до прем'єр-міністра і уряду", - цитує видання Сакварелідзе.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Янукович повертається в політику

The Times стверджує, що ці заяви з'явилися після загострення відносин між Яценюком і одеським губернатором Міхеілом Саакашвілі. Видання пише, що Сакварелідзе - людина Саакашвілі. До того ж останній зараз фаворит президента України.

У Яценюка всі звинувачення відкинули, завив, що ці заяви не мають нічого спільного з реальністю.