Уряд видав нове розпорядження, відповідно до якого деяким працівникам бюджетної сфери збільшать зарплатню.

Як повідомляє прес-служба Кабміну,оклад глави відомства збільшується з 1 грудня 2015 року. Це означає, що Арсеній Яценюк буде отримувати на 25 відсотків більше, ніж раніше.

У нормативно-правовому акті йдеться про те, що посадові оклади керівних працівників, спеціалістів і службовців, розміри яких затверджено збільшать на чверть.

Раніше стало відомо, що Яценюк отримує зарплату в розмірі 8526 гривень, проте посадовий оклад становить 6640 гривень, інша сума нараховувалась за рахунко премій та надбавок.

Окрім прем'єр-міністра заробітна плата збільшена для працівників окремих галузей бюджетної сфери з 1 по 25 розряди.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В мережі кепкують, що це моральна компенсація Арсенію Петровичу за колотнечу з народним депутатом Олегом Барною, який виніс його з трибуни під час звіту Кабміну. Фотографію, на якій Барна тримає Яценюка за штани, поширили світові ЗМІ.

Читайте також: Зеленський зняв жорстку пародію на Яценюка (відео)

Нагадаємо, що Олега Барну виключили з фракції.