Керівник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що нашій державі необхідні такі гравці, як Михайло Саакашвілі, однак він не має застосовувати нищівну риторику. Аваков також заявив, що цінує те, що робить Саакашвілі і звинуватив його в тому, що той використовує популізм для персонального піару.

Про це Аваков сказав під час ефіру програми "Шустер LIVE Будні".

Читати також: Аваков відмовляється вибачатися перед Саакашвілі

"Я віддаю належне тому, що робить Саакшвілі. Але мені абсолютно неприйнятно те, як він використовує необгрунтований популізм як засіб свого швидкого просування всередині політичної структури України. Для мене неприйнятно не те, що він тут з'явився, новий гравець ... Нам потрібні такі гравці. Мені неприйнятні ті необгрунтовані способи, які він використовує ", - заявив він.

Аваков також наголосив, що Саакашвілі щоразу використовує проти Яценюка нищівну, позбавлену доказів, інформацію, яка псує імідж прем'єр-міністра України.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

"Критика, окей. Критика з виходом на результат, окей. Критика руйнує дощенту," ми всі зруйнуємо вщент, а потім "... Ось я щиро вважаю, що Янукович повинен був поступитися Майдану. Якби він поступився Майдану, ми не ввійшли б в кризу Криму, ми може бути не обвалилися нижче ватерлінії, народ отримав би владу, свій уряд, відправив би Януковича у відставку, і ми не падали б так глибоко. Тобто я не фанат "спочатку все знесемо, потім подивимося" , - підкреслив він.

Нагадаємо, 14 грудня на засіданні Національної ради реформ у Києві Саакашвілі та Аваков влаштували справжній скандал у присутності президента. Під час суперечки Аваков жбурнув у Саакашвілі склянку води і наказав забиратися з країни.

Президент Петро Порошенко назвав цей випадок ганебною виставою.