Вчора народний депутат Ігор Луценко порушив правила дорожнього руху.

Як повідомив він на своїй сторінці в Facebook, поліцейські відразу ж відреагували на це і виписали йому штраф.

Але політику цього стало мало і він вирішив підкоригувати діяльність патрульної поліції. Він вступив з копом в суперечку і змусив його відвезти його машину на штраф-майданчик.

"Я розумію, що 250 гривень - це дешевше, ніж відвезти на штраф-майданчик, але з юридичної точки зору неправильно", - пише політик.

Ігор Луценко також змусив копа записати факт порушення в протокол. Він уточнив, що розуміє, що шлях, яким його оштрафували складний, але законний.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

Нардеп нагадав, що під час поїздок Автомайдану до будинку екс-президента Віктора Януковича міліцейські також штрафували незаконно "постфактум", а його мати намагалися привезти до відповідальності за порушення правил дорожнього руху сина.

Читайте також: Копи затримали серійного викрадача шоколаду

Нагадаємо, що в неділю машина екс-мера Олександра Омельченка на Столичному шосе збила жінку і поїхала. Її відправили до лікарні, а водій депутата Київради через час повернувся і повідомив, що втік, бо побоявся відповідальності.