Окружний адміністративний суд Києва вирішив поновити на посаді люстровану в листопаді начальницю управління Державної фіскальної служби в Києві Людмилу Демченко.

Про це стало відомо зі слів директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції Тетяни Козаченко, передає LB.ua.

Вона зазначила, що судової постанови ще немає в єдиній базі, але Мін'юст її вже отримав. Суд мотивував своє рішення тим, що керівники та заступники керівників управлінь фіскальної служби не підпадають під дію закону про люстрацію.

Читайте також: Юлія Тимошенко очолила рейтинг парламентських брехунів

Нагадаємо, в жовтні прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що з 88 співробітників центрального апарату ГФС під люстрацію підпадають 37 чоловік.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Всього ж, за його словами, відповідно до закону "Про очищення влади", який набув чинності торік, потрібно звільнити 76 співробітників фіскальної служби.

Нагадаємо, під час президентства Віктора Януковича Демченко працювала заступником начальника податкової інспекції у Солом'янському та Печерському районах Києва.