Прокуратура разом зі Службою безпеки України затримала при отриманні хабара начальника департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Одеської обласної держадміністрації.

Про це стало відомо зі слів помічника генерального прокурора Владислава Куценка, передає Українська правда.

Чиновника спіймали під час отримання 1 мільйона 450 тисяч гривень. За ці гроші він мав забезпечити державне замовлення для однієї з місцевих будівельних організацій.

За даними прокуратури, спецоперація тривала п'ять днів. Проти хабарника порушили кримінальну справу.

Читайте також: Саакашвілі з Аваковим побилися в Mortal Kombat (відео)

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Відзначимо, що начальник спійманого хабарника – одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі - позиціонує себе як непримиримий борець з корупцією. Зокрема, він публічно звинувачує в зловживанні владою прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Аналітики не виключають, що затримання високопоставленого чиновника з адміністрації Саакашвілі може бути випадом його суперників у цьому політичному протистоянні.