Так звані "депутати-бойовики", які беруть безпосередню участь у парламентських бійках, отримують доплати від 3 до 10 тисяч доларів. Таку інформацію озвучив експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Микола Спиридонов, передає FaceNews.

"Існують розцінки від трьох до десяти тисяч доларів, але зазвичай від трьох до чотирьох, доплати так званим "депутатам-бойовикам", які б'ються. Приблизно стільки ж доплачують "балакучим головам", - говорить політолог.

Читайте також: Пісний вимагає від Парасюка 100 тис грн

Спиридонов зазначив, що прийняття закону про державне фінансування партій навряд чи змінить цю ситуацію. "Партії залишаються на утриманні олігархів, і суспільству важко це проконтролювати", - підкреслив він.

Нагадаємо, закон про державний бюджет на 2016 рік передбачає фінансування політичних партій, що потрапили в парламент, у розмірі 400 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще