Скандал довкола особи головного копа Вінницької області набирає обертів. Сьогодні в мережу злили скриншоти зі сторінки його дружини − Олени Рябікової (Шевцової) в "Однокласниках". Про це сьогодні пише ТСН.

Виявляється, жіночка не лише активно лайкає під антиукраїнськими та пропагандистськими постами. Вона умудрилась підписатись на безліч пропутінських груп у цій соціальній мережі. Приміром, Шевцова активно слідкує за групами "Антимайдан", "Народний опрос", "Клуб друзей Путина", і "Русский мир за Путина". У виданні зазначили, що в департаменті Вінницької Нацполіції їх запевнили, що Шевцов міг і розлучитися з дружиною, однак Ганна Олійник, яка відповідає за комунікацію Вінницької нацполіції каже, що все ж пара не розлучена, а сторінку Шевцової зламали хакери.

Читати також: Порошенко витратив на техніку 2 млн своїх кревних

За її словами дружина Шевцова виховує дітей та не пише жодних постів, однак не відповіли, коли саме її зламали сторінку. В ТСН також зауважили, що на 13.25 сторінка працювала в нормальному режимі, а от через 20 хвилин стала доступною лише для друзів. Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що самого Шевцова також запідозрили у зв'язках з "Руським миром".