Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вимагає заарештувати мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Глава МВС обурився тим, що Кернес не з'явився на суд у Полтаві, замість чого поїхав на реабілітацію до Італії.

"Поїхав Кернес в Італію, в Palace Merano - пройти курс оздоровлення. І нехай всі почекають. Суд був призначений на конкретну дату - заздалегідь. Але тут з хворобою підвернулася вигідна путівка і чартер в Больцано", - повідомив Аваков.

Читайте також: Суд над Кернесом перенесли на 18 травня

Міністр зазначив, що мер Харкова саботує правосуддя, що може бути причиною для арешту або підписки про невиїзд. Аваков розуміє, що чиновнику потрібно підлікувати здоров'я після травми, яку він переніс, але це не знімає з нього відповідальності за злочини.

Нагадаємо, що в Полтаві проходить суд над мером Харкова Геннадія Кернеса, його звинувачують у викраданні і тортурах прихильників Євромайдан

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще