Співачка та активістка Майдану Руслана Лижичко різко розкритикувала політичну ситуацію в країні. З її слів, українці знову отримали тих, проти кого виходили на Майдан. Про це співачка написала у своїй колонці для видавництва "Українська Правда".

"Цитую новину, яку не можна залишити поза увагою: "Відповідальність за створення нової коаліції, за даними ЗМІ, покладена на народних депутатів Ігоря Кононенка і Сергія Березенка(обидва представляють у парламенті БПП), від "Народного фронту", близького до Арсенія Яценюка, Андрія Іванчука, а також на заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука, який може увійти до нового уряду." До уваги громадянського суспільства презентується новітня "дєрьмократія від Пєті і Сєні". Це свято корупції і договорняка починає зашкалювати навіть за самими стриманими оцінками "бєспрєдєла", що переходить у невиданий досі фарс", - емоційно написала Руслана, вибачившись за сленг.

Читайте також: В нову коаліцію вже увійшло 222 нардепи - Лещенко

Нагадаємо, що співачка Руслана приймала активну участь у Євромайдані відстоюючи інтереси громадян України та разом з ними боролась з корумпованою владою Януковича.