Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк планує звернутися до київського міського голови Віталія Кличка, аби він виділив житло родинам двох загиблих міліціонерів. Про це він заявив під час оперативної наради в МВС - повідомляє прес-служба Кабміну.

"Глава Уряду та міністр внутрішніх справ звернуться до Київського міського голови із тим, щоби перевірити житлові умови сімей загиблих і виділити їм житло", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Прем'єр нагадав, що в одного з загиблих міліціонерів залишилося троє дітей, в другого - двоє.

Яценюк також розпорядився виплатити сім'ям загиблих правоохоронців компенсацію, яка передбачена законом.

Крім того, глава уряду звернувся до начальника київської міліції з проханням зустрітися з сім'ями загиблих і допомогти їм.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Підозрюваних у вбивстві міліціонерів затримано, одного ліквідовано - Аваков

Нагадаємо, 4 травня вночі в Деснянському районі столиці двоє невідомих у масках, погрожуючи зброєю, напали на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси близько 800 гривень. Під час переслідування двоє міліціонерів загинули, троє у тяжкому стані перебувають у лікарні.