Колишній прем'єр-міністр Литви і теперішній радник Перта Порошенка Андрюс Кубілюс вважає, що українські владі потрібно навчитись більш конкретно озвучувати західним партнерам пріоритети в проведенні реформ, не демонструючи 100 сторінок документів, а чітко вказуючи покрокову діяльність на рік. Про це Кубілюс заявив під час свого інтерв'ю для видання ukrainian.voanews.com.

За словами Кубілюса, Захід прагне почути 6-7 конкретних кроків щороку замість багатьох томів непотрібних декларацій.

Читати також: Порошенко частіше Януковича саджає за політичні погляди

"Наприклад, щороку починати роботу із дуже чітких декларацій: які наші пріоритети у реформах на цей рік. Не говорити загальні речі, що от ми маємо 60 чи 100 сторінок документ, а назвати 6 чи 7 найважливіших пріоритетів, практичних порад, що буде зроблено за цей рік. І коли ти назвеш свої пріоритети, ти йдеш через парламент, через уряд, до народу, до іноземних партнерів і пояснюєш.", - повідомив Кубілюс.

Нагадаємо, раніше Кубілюс закликав Порошенка об'єднати "правих" та "лівих" під новою, однак спільною метою.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще