Зустріч контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі планується провести в Мінську. Про це повідомляє прес-служба МЗС Білорусі.

Зазначається, що захід пройде в "Президент-готелі" у другій половині дня.

"Зустріч пройде в закритому форматі. На даний момент спеціальних заходів для ЗМІ не планується", - уточнили у зовнішньополітичному відомстві Білорусі.

Нагадаємо, 29 квітня відбулася чергова відеоконференція учасників тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі за участі сепаратистів. Після цього українська сторона закликала якнайшвидше запустити роботу підгруп з безпеки, політичних, економічних та гуманітарних складових мінської угоди.

Прес-секретар екс-президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер відзначила, що основне завдання зустрічі у Мінську — запустити роботу підгруп з безпеки, політичним, економічним і гуманітарним складовим Мінської угоди. За її словами, координаторами цих підгруп будуть представники ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще