Загалом три тисячі українських поліцейських найближчим часом пройдуть тренінги в Туреччині.

Сьогодні президент Петро Порошенко зустрівся в Стамбулі із своїм турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом.

Як повідомляє прес-служба Петра Порошенка, під час зустрічі президенти двох країн домовились, що турецька сторона проведе навчання та тренінгів для українських поліцейських.

"Спочатку навчання пройдуть перші 1,5 тис. українських поліцейських, потім ще стільки ж поліцейських пройдуть таке навчання. Загалом 3 тис. українських полісменів найближчим часом пройдуть навчання, тренінги в Туреччині", - повідомив Петро Порошенко за підсумками зустрічі.

Читайте також: Ще 24 міста отримають нову поліцію - Аваков

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Така форма співпраці між поліцейськими двох країн є дуже ефективною, зазначив Петро Порошенко. Також президент розповів, що в рамках тренінгової програми "Навчи і обладнай" українським поліцейським буде надано відповідне обладнання.

Крім навчань українських поліцейських, ймовірно, бійці Нацгвардії найближчим часом також будуть мати змогу пройти навчання в Туреччині. Про таку домовленість стосовно обміну для навчань в Національній гвардії повідомив Петро Порошенко, наголосивши на дуже ефективній співпраці Збройних Сил двох держав.