Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підрахувало, скільки Росія повинна відшкодувати Україні збитків, пов'язаних з руйнуванням Донбасу.

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Олександр Боровик заявив, що Росія має відшкодувати Києву приблизно $ 350 мільярдів.

"На якомусь етапі Росія платитиме. Нам треба порахувати, нам треба бути готовими і треба лобіювати всюди де ми можемо. І говорити, що дивіться, за це треба буде платити. Це треба шукати, завжди штовхатися і щось ми знайдемо , щоб вони нам компенсували ", - говорить Боровик.

За словами чиновника, Україна повинна визначити точну суму і бути готовою відстоювати свої інтереси.

Раніше, МЗС України закликав світ консолідувати зусилля з надання тиску на Росію з метою повернення нею окупованого рік тому Криму, а також компенсації завданих Україні збитків у зв'язку з агресією в Донбасі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще