Президент України Петро Порошенко 13 травня зустрінеться у Берліні з канцлером ФРН Ангелою Меркель. Про це повідомляє сайт уряду Німеччини.

"У середу, 13 травня, о 14 годині канцлер Ангела Меркель прийме для переговорів Президента Петра Порошенка", — зазначено у повідомленні.

За інформацією прес-служби федерального уряду, Порошенко та Меркель під час зустрічі обговорять ситуацію на сході України, хід виконання мінських угод, економічну і фінансову ситуація, а також реалізацію українських реформ.

Раніше Меркель заявляла, що територіальна цілісність України має бути відновлена.

Нагадаємо, Ангела Меркель нещодавно зустрілась з президентом РФ Володимиром Путіним. Канцлер Німеччини приїхала до Москви 10 травня, щоб покласти вінок до Могили Невідомого Солдата. При цьому на щорічний військовий парад у Москві на дев'яте травня Меркель не приїхала.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Меркель розкритикувала слова Путіна про пакт Молотова-Ріббентропа