Харківський окружний адміністративний суд підтримав звернення міської ради й заборонив ініціаторам акції проводити збори на підтримку мера Геннадія Кернеса. Вони мали відбутися на площі Свободи у Харкові 18 травня.

У п'ятницю про це повідомив заступник директора юридичного департаменту Харківської міськради В'ячеслав Басараб, передає прес-служба мерії.

Вчора відбулося засідання погоджувальної комісії Харківського міськвиконкому. На ньому комісія розглянула заявку щодо дозволу на проведення акції.

Вона мала тривати дві години, а взяти участь в ній планували орієнтовною до 2 тис. осіб. Акція мала на меті підтримати футбольний клуб "Металіст" та міського голову Геннадія Кернеса.

Читайте також: На підтримку Кернеса в Харкові наймають "масовку"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Акцію заборонили через напружену обстановку в місті та загрозу терористичних актів. Також заявник не зміг пояснити, в чому полягатиме суть зборів.

Нагадаємо, в соцмережах масово поширювали оголошення про набір людей на платний мітинг в Харкові на підтримку Кернеса.